Rust door paardencoaching?

Ik was niet bekend met paardencoaching maar ben de uitdaging aangegaan. Het heeft me positief verrast. Het paard, Royal, heeft mij inzichten gegeven en mij de rust gegeven waarvan ik niet wist dat ik dat in me had.

Bij bepaalde oefeningen straalde hij echt uit hoe ik me altijd gevoeld heb, was ik blij begon hij de puffen, was ik verdrietig legde hij zijn hoofd op mijn schouder. Er was ook een oefening hoe ik in bepaalde omstandigheden zelf dacht dat ik reageerde. Toen heeft Royal me laten zien dat ik in bepaalde dingen blijf hangen en hij duwde me letterlijk verder en ik mocht pas stil staan toen ik het achter me had gelaten, letterlijk.

Ook Fiona was heel erg fijn om mee te werken. Ze was erg rustig en stelde de juiste, soms moeilijke, vragen waar ik echt over na moest denken.

Ik ervoer daarna een innerlijke rust die me nog niet gelukt was om die te vinden. Ik raad het iedereen aan en ik ga er zeker mee door.

Vanuit privacyoverwegingen vermelden wij geen naam onder de reflectie. Mocht je interesse hebben en graag een coachee als referentie willen spreken alvorens een afspraak te maken, dan kijken wij of dat mogelijk is.