Onze paarden vanaf linksboven met de klok mee:

Royal
Royal is onze Welsh pony, hij is een ruin van 8 jaar oud. We hebben Royal 2 jaar geleden gekocht. Hij loop fanatiek in dressuursport mee. Steeds meer hebben we hem betrokken bij het coachen en wat blijkt, hij vindt dit superleuk en interessant. Royal is een echte charmeur in de kudde is hij dan ook de leider. Hij voelt precies aan wat er gaande is en zal daar zijn gedrag dan ook op aanpassen.

Númi
Númi is een bijzondere IJslander ruin van 11 jaar oud. Door een peesblessure kan hij niet meer meedoen in de sport. Zo is hij dan ook bij ons gekomen, ze wilde voor hem een plek waar hij toch nog van betekenis kan zijn, hij vindt het heerlijk om overdag lekker in de wei te staan, maar het werken met mensen vindt hij nog leuker. Doordat hij erg rustig en wat kleiner is dan de andere paarden is hij erg geschikt voor kinderen.

Zhiva
Zhiva is een 10 jaar oude haflingermerrie. Ze kwam als 4,5 jarige merrie bij ons en had al heel wat meegemaakt. Ze is erg sensitief. Dat maakt haar erg geschikt als coachpaard. Als een coachee een pittig proces doormaakt dan geeft zij vaak hele duidelijke signalen af. Zhiva wordt ook onder het zadel gereden.

Silver
Silver is een 11 jarige haflingermerrie. Ze kwam als 3 jarige merrie bij ons en is een echter kinderpony met haar koddige koppie. Ze is er lief en als coachpony is ze erg zacht. Ze wordt ook dressuurmatig gereden bij ons.

Goed en waardevol om te ervaren hoe zo'n teambuildingssessie een aantal zaken blootlegt binnen ons team. Hier kunnen we op het werk mee verder.

Team 3c
Team 3c (zorg)

Ik zit met een enorm levensdilemma vanuit vroeger. Dankzij drie sessies en de hulp van Fiona en Royal zit ik nu weer veel beter in mijn vel.

Mevrouw Manders uit Deurne
Mevrouw Manders Deurne

Onze dochter (12 jaar) maakt moeilijk contact. Maar met dieren wordt zij heel open. Fijn om deze coaching samen met de coach en Silver de haflinger te mogen doen. Ze kijkt steeds uit naar een volgende keer.

Kim en Karin
moeder en dochter

Add Comment