Ik ben Jolanda Wind – Van Deursen, moeder van een zoon en een dochter en samen met mijn man Bill woonachtig in Deurne. Van vroeger uit ben ik een echt paardenmeisje. Ik heb vroeger fanatiek dressuur gereden tot op Z niveau bij de pony’s en paarden. Uiteindelijk ben ik gestopt vanwege de combinatie van kleine kinderen en een drukke baan.

Ik heb 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven (ICT en Advocatuur) en overheid (gemeente/politiek) in communicatie, sales en managementfuncties.

Toen onze dochter met haar 7 jaar begon met rijden op de manege begon het bij mij ook weer te kriebelen. 2 jaar later kochten we onze eerste sporthaflinger Silver (links) en twee jaar later kwam Zhiva (rechts) erbij. Naast dressuur en af en toe een sprongetje rijden we ook graag in het bos en aan zee.

Ik merkte al vaker de kracht die uitging van paarden. Als ik ooit met hoofdpijn of een vol hoofd vertrok naar de paarden kwam ik als ‘herboren’ terug. Dat is de reden geweest dat ik graag meer mensen kennis wil laten maken met de kracht van paarden. Mijn opleiding heb ik bij Open2contact gevolgd. Deze opleider combineert een goede paardencoachopleiding met de techniek van Motiverende Gespreksvoering. Dit geeft mij een basis om daar waar nodig zacht op de relatie en stevig op de inhoud te kunnen coachen.

Ik kende Fiona al vanuit mijn zakelijk en prive netwerk en toen we met elkaar in gesprek gingen werden de plannen om samen te gaan starten met Inflect al snel heel concreet. Ik ben superblij met de prachtige, rustige coachingslocatie die Fiona al had aangelegd en vind het fantastisch om te zien dat onze vier paarden samen al echt een kudde vormen.

Naast paardencoach ben ik ook ondernemerscoach (zie ook www.windspiratie.nl / www.ondernemenplus.nl) en doe ik project- en interimwerkzaamheden voor organisaties.

Goed en waardevol om te ervaren hoe zo'n teambuildingssessie een aantal zaken blootlegt binnen ons team. Hier kunnen we op het werk mee verder.

Team 3c
Team 3c (zorg)

Ik zit met een enorm levensdilemma vanuit vroeger. Dankzij drie sessies en de hulp van Fiona en Royal zit ik nu weer veel beter in mijn vel.

Mevrouw Manders uit Deurne
Mevrouw Manders Deurne

Onze dochter (12 jaar) maakt moeilijk contact. Maar met dieren wordt zij heel open. Fijn om deze coaching samen met de coach en Silver de haflinger te mogen doen. Ze kijkt steeds uit naar een volgende keer.

Kim en Karin
moeder en dochter